Voor je keuzevak helpen als spelleider

Leerlingen in klas 3 met het profiel Zorg & Welzijn en Dienstverlening & Producten zijn bezig met het vakoverstijgende keuzevak. De leerlingen met het keuzevak ‘Sport en Bewegen’ ondersteunen bij meerdere sportieve activiteiten in de gemeente Steenwijkerland. Zo hielpen ze bij het 4 tegen 4 toernooi voor basisschoolleerlingen bij d’Olde Veste. Ze waren daar spelleider tijdens de wedstrijden.

Vorige week hebben de leerlingen geholpen bij het Giga Kangoeroe Festijn bij korfbalvereniging Noveas. Daar waren ze spelleiders bij de acht spelletjes. Het ging om 125 kinderen van groep 1 en 2. Onze leerlingen kregen een groot compliment van de organisatie. Ze vonden het een leuke groep en er waren alleen maar positieve geluiden van ouders en mensen van Noveas.

Voor Dinand Bouter uit klas 3A was er nog een extra compliment. Hij pakte de microfoon en richtte zich tot de kinderen en zei ‘ Toppers, goed gedaan! Knap dat jullie in deze warmte zo goed hebben meegedaan. Ik had het niet zo lang volgehouden’. Een topactie van Dinand! Het werd zeer gewaardeerd.

Postadres

Postbus 265
8330 AG Steenwijk

info@eekeringe.nl

Volg ons

Stationsstraat

VMBO vakcollege

PRO praktijkonderwijs

VGO voortgezet gespecialiseerd onderwijs

0521-521 401

 

Stationsstraat 40
8331 GK Steenwijk

Oostwijkstraat

VMBO

0521-513 527

 

Oostwijkstraat 8
8331 ED Steenwijk

Copyright © 2021 SG Eekeringe, ontwerp en realisatie BijzonderOnline

to top