Mediatheek

Mediatheek

Mediatheek

De school beschikt over een moderne mediatheek. Voor de leerlingen is dit de plek om zelfstandig, of onder begeleiding van een docent, te werken. Er kunnen boeken worden geleend en er kan in alle rust gewerkt worden. Ook hier is WIFI zodat ze met hun eigen laptop het internet op kunnen. Er kan gewerkt worden aan werkstukken, spreekbeurten of andere opdrachten. Een docent kan hier ook een leerling met een opdracht naartoe sturen.

Met hun schoolpas kunnen ze materialen lenen en ook printen en kopiëren. Daarnaast kunnen ze hier ook rustig voor zichzelf werken.

Het werk in de mediatheek, zoals toezichthouden en het uitlenen van materiaal wordt niet door docenten, maar volledig door ouders gedaan. Zij zorgen ervoor dat de mediatheek elke dag van 8.00 uur tot 16.00 uur alle schooluren geopend is. Donderdagmiddag is deze gesloten.

Ouders zorgen er niet alleen voor dat alles goed verloopt. Ze zijn ook beschikbaar om leerlingen te helpen bij opdrachten die ze gekregen hebben. De school is hier erg blij mee. Dankzij hun inzet is het mogelijk om onze leerlingen op deze manier te helpen.

Ouders die belangstelling hebben om een bijdrage te leveren zijn van harte welkom. U kunt zich via onderstaand mailadres aanmelden of vrijblijvend informatie aanvragen.

mediatheek@eekeringe.nl