Werken bij

Werken bij

Werken bij

Opleidingsschool Noordermarke

SG Eekeringe maakt deel uit van opleidingsschool Noordermarke.
Opleidingsschool Noordermarke is een samenwerkingsverband van SG Eekeringe en RSG Tromp Meesters in Steenwijk, het Linde College in Wolvega, Roelof van Echten in Hoogeveen, Vincent van Gogh in Assen en Beilen, Carmelcollege en Esdal College In Emmen, Dingstede in Meppel, de Nieuwe veste in Coevorden en Hardenberg, Hogeschool Windesheim Zwolle, de Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool Groningen.

‘Binnen opleidingsschool Noordermarke werken we met werkveld en instituut samen aan de duurzame ontwikkeling van goede, gelukkige en vakbekwame docenten die hun leerlingen leren, inspireren en motiveren om hun plek te vinden in een inclusieve samenleving waarin ieder individu gelijke rechten en kansen heeft om actief mee te doen.’

Meer informatie is te vinden op www.noordermarke.nl

Open sollicitatie

Hebben wij nu geen passende vacature online staan? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Je kunt je motivatie en curriculum vitae mailen naar: personeelszaken@simant.nl

Kijk voor meer informatie over de andere scholen van Simant  op:
RSG Tromp Meesters of Linde College.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Samen opleiden binnen Noordermarke

Binnen opleidingsschool Noordermarke werken we met werkveld en instituut samen aan de duurzame ontwikkeling van goede, gelukkige en vakbekwame docenten die hun leerlingen leren, inspireren en motiveren om hun plek te vinden in een inclusieve samenleving waarin ieder individu gelijke rechten en kansen heeft om actief mee te doen.

Opleidingsschool Noordermarke is een partnerschap van SG Eekeringe en RSG Tromp Meesters in Steenwijk, het Linde College in Wolvega, Roelof van Echten in Hoogeveen, Vincent van Gogh in Assen en Beilen, Carmelcollege en Esdal College In Emmen en Hogeschool Windesheim Zwolle.

Ons beroepsbeeld hebben we samengevat in drie pijlers:

Kijk voor meer informatie op www.noordermarke.nl

Zoek