Werken bij

Werken bij

Werken bij

Wie zoeken wij?

SG Eekeringe maakt deel uit van Stichting Voortgezet Onderwijs Steenwijkerland – Weststellingwerf (SVOSW). Wanneer je bij SVOSW komt werken, bieden wij jou perspectief: een werkomgeving met voldoende uitdagingen, professionele ruimte en verantwoordelijkheden.

Wij zijn op zoek naar collega’s die willen meedenken en meegroeien in een veranderende omgeving. Die willen werken in teams, want die vormen het hart van onze organisatie. Teams waarin je de ruimte krijgt voor ontwikkeling en het nemen van initiatieven. Waarin je samen met je collega’s werkt aan dat ene doel: elke dag opnieuw nóg beter onze leerlingen begeleiden op weg naar hun toekomst.

Kijk voor alle vacatures binnen SVOSW op svosw.nl.

Open sollicitatie

Hebben wij nu geen passende vacature online staan? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Je kunt je motivatie en curriculum vitae mailen naar: personeelszaken@svosw.nl.

Voor meer informatie over de andere scholen van SVOSW kijkt u op:
RSG Tromp Meesters of Linde College.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Samen opleiden binnen Noordermarke

Binnen de opleidingsschool Noordermarke werkt Eekeringe samen met RSG Tromp Meesters in Steenwijk, het Linde College in Wolvega, Roelof van Echten in Hoogeveen, Vincent van Gogh in Assen en Beilen, Carmel College en Esdal In Emmen.

Wij leiden een docent op die:

  • Zich breed oriënteert
  • Betekenisvol en inspirerend onderwijs kan verzorgen
  • Theorie en praktijk met elkaar kan verbinden
  • Hart voor de leerlingen heeft
  • Goed kan samenwerken
  • Ontwikkelingsgericht is en het eigen handelen durft te bevragen


Binnen de opleidingsschool kun je je oriënteren op veel verschillende niveaus: praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo (inclusief technasium).