Leerlingen aan het woord

Leerlingen aan het woord

Leerlingen aan het woord

Asfati  – Ik leer veel in de lessen, maar ik leer ook om minder snel boos te zijn en me minder snel aangevallen te voelen. De school en de docenten zijn leuk! Ik wil als verpleegkundige in de zorg werken
Danea  – Ik leer hier beter te worden in Wiskunde en rekenen. De docenten nemen de tijd om je iets te leren en alles op onze school is goed geregeld. Ik wil bij de politie werken, of een bakkerij beginnen.
Ismat  – De pauzes zijn altijd gezellig! We hebben maatwerk met andere klassen 1, dat vind ik leuk, met leuke leraren en goede lokalen. Ik wil later in de zorg werken, ik kies daarom Zorg & Welzijn.
Abdoullatif  – Hier op school kan ik lachen met mensen en de docenten zijn leuk, ze leren je best goede dingen! Ik wil bij de politie werken.
Lotte  – Ik hou niet van alleen maar in de klas zitten. Hier kan ik werken met mijn handen, bijvoorbeeld in de tuin of bij techniek.
Iris  –  Het is hier gezellig, ik leer veel nieuwe vakken en als je hulp nodig hebt krijg je dat en wordt er naar je geluisterd! Ik wil dokter worden.
Zoek