Entreeopleiding

Entree-
opleiding

SG Eekeringe biedt, in samenwerking met het Deltion College, de Entreeopleiding aan in ons gebouw aan de Stationsstraat. Met de Entreeopleiding kun je een officieel MBO-diploma op niveau 1 halen.

Als de Entreeopleiding beter bij je past dan de reguliere weg naar het MBO, kun je dus je opleiding vervolgen bij ons op school.
De Entreeopleiding kun je ook volgen als je vanuit Praktijkonderwijs het uitstroomprofiel ‘Vervolgonderwijs’ hebt.

Binnen het Entreeprofiel wordt in verschillende uitstroomprofielen opgeleid, namelijk:

  • Assistent Dienstverlening en Zorg
  • Assistent Horeca, Voeding en Voedingsindustrie
  • Assistent Bouwen, Wonen en Onderhoud
  • Assistent Constructietechniek

De duur van de opleiding heb je voornamelijk zelf in de hand en is afhankelijk van de manier waarop je de kans aangrijpt om een MBO-1 diploma te halen. Daarbij doen wij ons uiterste best om deze leerweg succesvol te laten verlopen.

Het leertraject is vormgegeven volgens het ‘zelfgestuurd leren’. Jij bepaalt zelf hoe je loopbaan er bij ons uitziet. Al werkende en lerende kom je achter je sterke en minder sterke kanten én mogelijkheden. Je leert binnen, maar ook buiten de school. De voortgang wordt bijgehouden in een eigen portfolio. Deze wordt regelmatig besproken en bekeken door je docent of je coach. Hierbij wordt aandachtig gekeken naar jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij zien altijd kansen!

Contactpersoon:
De heer D. Vossebelt

Meer informatie:

Zoek