StoneCityRun 2023 hoofdbeeld

StoneCityRun mooie afsluiting project Irun2BFit

Afgelopen zondag 18 juni was het dan eindelijk echt zover: de StoneCityRun. Het was de afsluiter van ons project Irun2Bfit, een erkend beweeg- en leefstijlprogramma om de gezondheid en fitheid van jongvolwassenen te bevorderen, waar we ieder schooljaar aan meedoen.

StoneCityRun 2023 1

Om 8.30 uur stonden de eerste leerlingen en ook leraren al klaar om het parcours voor de StoneCityRun op te bouwen. De derdejaarsleerlingen die assistentie verleenden in het kader van hun maatschappelijke stage arriveerden om 12.45 uur om op De Markt te helpen met het uitdelen van waterflesjes en uitreiken van medailles. Met het warme weer werd het water dankbaar aangenomen.

De warme maar blije gezichten na het behalen van de finish maakt dat we tevreden terugblikken op de afsluiting van het lijfstijlproject Irun2Bfit.

Wij bedanken alle vrijwilligers die hier op welke wijze dan ook een “stone” aan hebben bijgedragen. Mede door jullie inzet was het wederom een zeer geslaagd project en evenement. Samen hebben we er een mooi, gezellig en sportief feest van gemaakt!

Noteer alvast de volgende StoneCityRun in je agenda: zondag 23 juni 2024.

StoneCityRun 2023 2

Foto’s: Jacob Westra

Zoeken