Onderwijsbeurs Noordoost

Leerlingen die in de examenklas zitten, krijgen te maken met de keuze voor een vervolgopleiding. Leerlingen in klas 3 krijgen dit schooljaar te maken met de keuze voor een sector of een vakkenpakket en kunnen kijken waar hun interesses liggen. Een goede oriëntatie is belangrijk. Dat gebeurt op school, maar ook daarbuiten. Een aanrader voor algemene oriëntatie, met name voor leerlingen uit klas 3 en 4, is de Onderwijsbeurs Noordoost.

Deze beurs wordt elk jaar georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle, dit jaar op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober. En dit jaar ook volledig coronaproof. We adviseren leerlingen samen met een ouder/verzorger de beurs te bezoeken. De beurs biedt een overzicht van opleidingen in het mbo, maar ook particuliere opleidingen en leer-/werktrajecten. Ook praktische informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering en/of huisvesting is op de beurs te vinden.

Je kunt (natuurlijk ook met ouders) gratis de info- en studiekeuzesessies individueel bijwonen en je laten informeren over uiteenlopende onderwerpen. Je krijgt de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een professionele studiecoach. Deze studiecoaches geven uitleg over de studierichtingen en helpen te zoeken naar een passende studierichting. Alleen bezoekers die zich vooraf online aangemeld hebben, krijgen toegang tot de beurs. Meld je dus aan op www.onderwijsbeurs.nl

Postadres

Postbus 265
8330 AG Steenwijk

info@eekeringe.nl

Volg ons

Stationsstraat

VMBO vakcollege

PRO praktijkonderwijs

VGO voortgezet gespecialiseerd onderwijs

0521-521 401

 

Stationsstraat 40
8331 GK Steenwijk

Oostwijkstraat

VMBO

0521-513 527

 

Oostwijkstraat 8
8331 ED Steenwijk

Copyright © 2021 SG Eekeringe, ontwerp en realisatie BijzonderOnline

to top