Ninte en Renske winnen vlogopdracht RSG en Eekeringe

Ninte Leemhuis en Renske Postel winnen de vlogopdracht voor groep 8! Zij vertellen in hun ingestuurde vlog over hun leven in groep 8 op de basisschool. Daarbij hebben ze ook een paar vragen beantwoord over de voorlichting door onze school en Eekeringe. Ze winnen hiermee allebei een waardebon van 50 euro die ze kunnen gebruiken voor het aanschaffen van schoolspullen voor de brugklas. Ninte (School B) en Renske (Kwadraatafdeling Clausschool) zijn na schooltijd op bezoek geweest op de RSG om hun prijs in ontvangst te nemen.

In januari zetten SG Eekeringe en de RSG Tromp Meesters de vlogopdracht uit naar de basisscholen: ‘Maak een vlog over jouw leven als leerling in groep 8! Vertel hoe je de overstap naar de middelbare school voor je ziet. Wat lijkt je heel leuk, waar heb je zin in, of waar zie je juist tegenop?’ Zo konden we toch persoonlijk contact krijgen met de leerlingen op de basisschool die normaal gesproken in januari het Open Huis bezoeken. Met video’s op de website www.samengaanwehetmaken.nl geven we ook een kijkje binnen de muren om de leerlingen in groep 8 te helpen bij het kiezen van hun school.

Ninte en Renske denken nog even na over wat ze gaan doen met hun prijs. ‘Eerst maar eens horen van onze nieuwe school wat we allemaal moeten kopen!’ En gelijk hebben ze natuurlijk. De aanmeldingen stromen nu binnen op beide scholen en richting de zomervakantie krijgen de aankomende brugklassers meer informatie. Dan kunnen Ninte en Renske hun waardebon vast goed gaan verzilveren.

Zoek