Mooie projecten klas 3 BWI

Wat is het waardevol als je met je handen kunt werken. Écht iets creëren dat blijvend is of waarmee je een ander kunt helpen. Onze derdejaars BWI leerlingen zijn er de afgelopen tijd druk mee bezig geweest.

Met onderdelen van WagenaarWood en de juiste verbindingen hebben ze op school een prachtige robuuste picknicktafel voorbereid. De tafel werd geprepareerd op de Stationsstraat en op de plek van bestemming gemonteerd en op de juiste diepte in de grond gespit. Hij staat nu te pronken op een mooie plek in Eeserwold vlakbij het water waar hij helemaal tot zijn recht komt. Parkmanager Eeserwold – opa Noordenbosch – is er trots op: zijn kleinzoon Dylan werkte mee aan dit fijne project.

Het gerenoveerde fietsenhok van de Sint Clemensschool had hier en daar nog wat verf nodig. De leerlingen van klas 3 BWI pakten de verf en kwasten op en zorgden voor de afrondende schilderwerkzaamheden. Goed bezig dus en zeer gewaardeerd!

Een meubel ontwerpen en maken is natuurlijk veel leuker dan er een kopen. Mike Bouma uit BWI 3 ontwierp, tekende uit en maakte een meubel ter gelegenheid van een speciale verjaardag van zijn vader. Iets om trots op te zijn! Mike vindt het een 10 waard en wij ook!

Zoek