Op donderdag 12 mei hebben de leerlingen van de horecaklas gekookt voor hun ouders. Het was een lange dag die veel inzet vroeg van de leerlingen. De hele dag werd ingezet om de gerechten voor te bereiden en om het restaurant op te bouwen. Uiteindelijk kwamen om 18.00 uur de ouders en werden ze bij de deur ontvangen door de leerlingen.
Het uitgebreide viergangendiner bestond uit:
- Een zalmbonbon gevuld met tonijnsalade en een balsamico siroop;
- Vers getrokken kippenbouillon met een garnituur van akkerpaddenstoelen en gemengde groenten;
- Drie bereidingen van kip (gebakken, gepocheerd en gefrituurd) met een bloemkoolpuree, boontjes/ wortel en zelfgemaakte friet;
- Tiramisu met slagroom en vers fruit.
De ouders gingen voldaan en blij verrast naar huis. De leerlingen moesten toen nog het laatste opruimen. Om 20.30 uur gingen zij moe maar voldaan naar huis. Het was een erg leerzame dag!