Kom in de Kas!

Het is al jaren traditie: Kom in de Kas bij ons praktijkonderwijs. Ook dit jaar hebben de leerlingen met veel plezier planten gekweekt voor de voorjaarsmarkt op de Praktijkschool aan de Stationsstraat 40. De zomerbloeiers staan al bijna in bloei en de vaste planten groeien, ondanks de late vorst van dit jaar, erg goed. Doordat de mooie voorjaarszon af en toe door de wolken prikt, is het op sommige momenten erg lekker om al in een beschut hoekje in de tuin te zitten.

Voor het terras, balkon en de serre hebben wij hier op school een grote diversiteit aan zomerbloeiers en potplanten welke staan te wachten op een mooi nieuw uitzicht. Voor wie de tuin wil vernieuwen, herinrichten of gewoon even wil pimpen hebben wij een breed assortiment aan vaste planten, siergrassen, varens en rozen. Voor de pergola hebben de leerlingen mooie hangers gemaakt waar straks een bloeiende waterval van bloemen uit groeit.

Verder zijn er kraampjes met door de leerlingen gemaakte (kunst-)werken, een koffiehoek en een kraam met lekkernijen. Tijdens deze voorjaarsmarkt kan er in de middag ook weer een workshop klimmen gevolgd worden, aan de klimmuur van de school. Voor het complete assortiment en om de sfeer te proeven van deze gezellige markt nodigen wij u graag uit op woensdag 20 april van 10.00 tot 17.00 uur op onze locatie Stationsstraat. Met de opbrengst worden leer- en recreatieve middelen gekocht voor op school en binnen het vak Tuin.

Parkeren kan aan de achterzijde van onze locatie.

Zoek