Gastlessen en activteiten keuzevak Sportcentrum

Onze leerlingen van klas 3 die het keuzevak Sportcentrum hebben gekozen, kregen de afgelopen periode gastlessen en ondernamen een aantal buitenschoolse activiteiten.

Gastles CIOS

Naast de wekelijkse sportlessen vanuit sportschool Avanty volgden ze een leerzame gastles van het CIOS. Er werd informatie gegeven over de opleiding en ze gingen ook zelf lekker aan de slag. Het CIOS is een populaire vervolgopleiding waar leerlingen die écht affiniteit hebben met sport vaak voor kiezen als vervolgopleiding.

Gastles Personal Trainer Sander Geerdink

Daarnaast gaf ook Sander Geerdink (als personal trainer) een gastles. Na wat theroretische achtergrond konden ze lekker in actie komen in de buitenlucht tijdens een pittige bootcamples.

Begeleiden GIGA Kangoeroefestijn

Begeleiden bij een sportactivteit staat ook centraal bij het keuzevak Sportcentrum. En hoe kun je dat nou beter onder de knie krijgen dan het zelf te doen en ervaren! Onze leerlingen hebben daarom de handen uit de mouwen gestoken tijdens het GIGA Kangoeroefestijn en basisschoolleerlingen begeleid, waar een groot aantal van aanwezig was. Een geslaagde dag en een superbegeleiding door onze topbegeleiders natuurlijk 😉

Begeleden sportactiviteit Klimbos Harderwijk

In het klimbos in Harderwijk hebben ook een aantal van onze leerlingen geholpen bij de begeleiding van een sportactiviteit. Mede door hun inzet beleefden een groot aantal kids vanuit het COA (Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers) een hele leuke middag!

Goed gedaan en heerlijk bezig geweest! Ook al sport je zelf niet, goede begeleiding van een event of activiteit is vaak van doorslaggevend belang voor het succes ervan. Een topprestatie dus en petje af voor onze leerlingen!

Roeiclinic in Zwolle

Tenslotte hebben de leerlingen een roeiclinic gedaan bij roeivereniging Boreas in Zwolle. Bij dit keuzevak maken ze kennis met een breed scala aan sporten, wat zorgt voor variatie en de mogelijkheid om echt sporten te leren kennen die je zelf niet zo zou doen. Het was een behoorlijk warme dag, maar een gezellige en geslaagde activiteit!

Zoeken