Finette en Esmee naar finale Skills Talents

Finette de Boer en Esmee Noordman waren het winnende team van de regiofinale Skills Talents Zorg & Welzijn op dinsdag 7 februari. Ze hebben gewonnen van vijf andere teams uit de regio Noord. Een prachtige prestatie!

Finette en Esmee staan op 23 maart in de Finale van Skills Talents. De finales vinden plaats op het beroepenevenement Skills The Finals in RAI Amsterdam. Op woensdag 22 maart is de kick-off en overnachten ze op het huispark Poort van Amsterdam. Donderdag 23 maart spelen ze een vijf uur durende finalewedstrijd met aan het einde van de middag een mooie prijsuitreiking. Voor de leerlingen uit de vierde klas is het een goede voorbereiding op het eindexamen dat straks voor de deur staat.

Skills Talents zijn teamvakwedstrijden voor laatstejaars vmbo’ers. Deelnemende leerlingen krijgen hier een podium om hun talenten te laten zien. De opdrachten die de leerlingen tijdens de wedstrijden uitvoeren, zijn ontwikkeld door docenten en sluiten daarom aan bij het lesprogramma. Een vakkundige jury vanuit het beroepenveld beoordeelt.

Zoek