Donatie Voedselbank door SG Eekeringe

In week 25 werd er op SG Eekeringe flink gegeten in de pauze. De leerlingen en docenten werden in de Eetkringe tijdens de pauzes verrast met lekkere snacks, zoals een broodje kroket, brownies, rookworst en donuts. Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Voedselbank Steenwijkerland. Naast het ‘eten voor het goede doel’ werden er houdbaar voedsel en toiletartikelen ingezameld

Bewustwording

‘We hebben flink ons best gedaan om iedere dag iets lekkers aan te bieden en de leerlingen te stimuleren om wat mee te nemen voor mensen die gebruik moeten maken van de Voedselbank. Als school vinden we het belangrijk om onze leerlingen bewust te maken van het feit dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om iedere dag voldoende en goed te eten, of alles te kunnen kopen wat ze nodig hebben’, aldus Aniek Drent van de Eetkringe.

Totaalopbrengst

De succesvolle actie leverde naast een grote hoeveelheid blikken, pakken en toiletartikelen een totaalbedrag van maar liefst €1.500,- op. Een mooie gift voor de Voedselbank die dankbaar in ontvangst werd genomen.

Zoeken