Themaweek Gezonde Keuzes – PrO en VSO

Lichaam en Voeding: 31 mei t/m 4 juni 2021

Op het Pro/VSO wordt er aan Levensvaardigheden gewerkt door het (les)programma Leren & Leven. De aanpak en de programma’s van Leren & Leven zijn gebaseerd op het gezond-verstand-principe. Het doel van dit principe is dat je een goed gevoel over jezelf krijgt als je je positief gedraagt en op de overtuiging dat voor elk gedrag alternatieven denkbaar zijn. De Denken-Doen-Voelen over jezelf-cirkel maakt zichtbaar hoe gedrag, gedachten en gevoelens (over jezelf) samenhangen.

Van 31 mei t/m 4 juni wordt er een themaweek georganiseerd over Gezonde Keuzes.
Tijdens deze week komen er verschillende gastdocenten vertellen over Gezonde Keuzes, Lichaam en Voeding. Extra lessen waarin aandacht besteed wordt aan het maken van gezonde keuzes en het positief denken, doen en voelen. En er zijn verplichte en keuze-workshops. Het aantal keuze-workshops kan zelf gekozen worden, afhankelijk van interesse.

Mocht je als ouder(s)/verzorger(s) zelf interesse hebben in een workshop of meer willen weten over een bepaald thema, dan kan dit aangegeven worden bij de mentor en zullen er op een later moment ook workshops voor jullie georganiseerd worden. Wil je meer weten over het lesprogramma Leren & Leven, dan kan dit ook aangegeven worden en wordt ook hiervoor een bijeenkomst gepland.

Postadres

Postbus 265
8330 AG Steenwijk

info@eekeringe.nl

Volg ons

Stationsstraat

VMBO vakcollege

PRO praktijkonderwijs

VGO voortgezet gespecialiseerd onderwijs

0521-521 401

 

Stationsstraat 40
8331 GK Steenwijk

Oostwijkstraat

VMBO

0521-513 527

 

Oostwijkstraat 8
8331 ED Steenwijk

Copyright © 2021 SG Eekeringe, ontwerp en realisatie BijzonderOnline

to top